Julhälsning..

.. Från Karlslund :)
När det gäller julkort så har jag sedan några år tagit ett beslut att endast köpa 10 st. Jag köper ett tio-pack där del av pengarna går till något bra, i år var det Unisef. Jag hinner heller aldrig skicka dem med julspost så det får bli vanliga frimärken.. 
 
Till alla er andra fina vänner hoppas Nilssonfamiljen att ni haft en härlig jul med nära och kära! Vi önskar er en god fortsättning och ett gott nytt år!!
 
 
 
 
 
Ha det bäst alla fina!
 

Jullov

Tack vare lite flexibel arbetstid kunde jag jobba in gårdagens vab timmar på eftermiddagen. = fördigarbetad 2014!!!
Så skönt, känner redan julefriden komma krypande 😍 Åter i tjänst 7/1 2015!
Idag börjar jag och finaste trollen ledigheten med pepparkaksbak och julgodisverkstad tillsammans med bästa J&S!
Önskar er alla en skön fredag❤️


Ny plan..

Min plan var att idag jobba undan det sista, städa fram skrivbordet och delta i förbandets traditionella jullunch. För att imorgon påbörja nästan tre veckors ledighet! Riktigt så blev det inte då A vaknade inatt med nästan 40 graders feber. M är på resande fot så var det bara att stanna hemma och mysa idag. Lilleman ville inte åka till förskolan när vi andra var hemma och eftersom jag inte vet vad för "sjuka" A har så blev vi hemma allihop. Tyvärr har A inte blivit direkt bättre utan har fortsatt hög feber, men han äter och dricker lite iallafall. 
 
M kommer hem och löser av mig imorgon eftermiddag så får det bli en tur till jobbet och fixa det sista för att sedan släppa jobbtänket helt och bara njuta med familj och vänner hela ledigheten! Kan lugnt säga att denna ledighet är välbehövlig :))
 
Bara hoppas att febern går ner imorgon och att hjärtat piggar på sig så att vi kan återgå till planen då vi har mysiga saker inplanerade både på fredag och lördag. Blir det inte så är det ju iallafall en vecka till jul så förhoppningsvis är vi pigga tills dess!!
 
Kram och sov gott!

Myshelg i Stockholm

Sitter i bilen på väg hem! Vi har hämtat småtrollen som har haft myshelg hos mormor och morfar. Två nätter är precis lagom på egen hand, sen längtar jag ihjäl mig efter de små liven ❤️
M o jag har helt mot mina principer bara varit, tagit dagen som den kommer utan ett fullt schema med massor av tider att passa. Riktigt välbehövligt kan jag lova! Nu finns lite mer energi för de sista två arbetsveckorna detta året :))


Gårdagens "lilla smörgåsbord" som jag åt till förrätt får bli ett matminne att tänka på ibland! Så gott!! Hade kunnat äta två sådana tallrikar och sen gå på desserten direkt :)

Nu hem och ladda för två kvällar med luciafirande på förskolan! Mysigt! Snart jul!

Kram 

Super Mario Tårta

December och livet rusar på i 120 som vanligt. Fullt upp både på och utanför jobbet. Knappt bakat någonting i november men nu veckan har jag haft ett litet projekt. Det var roligt och jag känner mig faktiskt ganska nöjd med resultatet :) Tyvärr var det såklart av den pilligare sorten så nattens sömn reducerades snabbt till ca fyra timmar... Tur jag inte gör detta oftare :))
 
 
Ljusa bottnar, hallonmousse och passionsfruktmousse med hackad vit choklad.
Spacklad med vitchokladsmörkräm och täckt med marsipan. Dekor av sockerpasta och marsipan.
 
 
Albin såg att det var Super Mario så det tar jag som ett godkänt :)
 
 
Nu har vi tagit helg härhemma så det är dax att sova ikapp lite!
Kram på er!

RSS 2.0