Härlig dag på sjön :)

Oj oj, dagarna rusar förbi.. Snart har halva semestern passerat. Som tur är tar vi det rätt lugnt och försöker njuta av ledigheten. Det fixas och donas med nedhuggning av träd, flytta runt på kubbar som sedan ska klyvas och gräsklippning. Vi har äntligen bestämt vilken sten som ska ligga i rabatterna, nu måste vi bara få hem den och lägga den på plats.. Blandat med detta så försöker vi få in lite roligheter och bad när vädret tillåter! 
 
Idag packade vi in oss i bilen, tog med båten och åkte till Stensjön. I med båten och sedan har vi haft en härlig dag med korvgrillning, bad (iaf 50% av familjen) och fiske. Vi hittade en fin liten ö att hänga på större delen av dagen. Till och från så var det ganska friska vindar men solen har lyst på oss hela dagen, underbart skönt!
 
På G :)
 
Dagens lärdom: Pinnbröd skall grillas på pinne.. Lägger man det runt korven på en engångsgrill blir resultatet inte riktigt som du tänkt dig.. Speciellt inte om du använder ett recept från Arla med flytande smör och rapsolja i.. Ger en lätt kladdig och lös deg. Men goda korvar och det bröd som inte brann upp var oxå riktigt gott!!
 
Lite olika fiskestilar :)
 
Bra att ha en brorsa som kan visa hur det ska gå till!
Mitt jobb var att dra loss diverse drag som fastnat i botten = mamma badade mest av alla :)
A ville oxå känna på vattnet men tröttnade fort då det var både kallt i vattnet och svårt att ta sig i och ur.
 
Fler sådana här dar hinner vi gärna med! Imorgon blir det en tur till Gränna och Visingsö, ska bli mysigt 
 
Kram och godnatt!

Första semesterveckan i bilder :)

Äntligen kom sommaren! Dessutom precis lagom till min semester, sämre kan man ha det :) Barnen och jag har varit lediga denna vecka o M jobbat. Vi började med en shoppingdag då det införskaffades roliga saker såsom kalsonger, strumpor och nya badbyxor.
 
När kidsen får välja själva så väljer de kläderna med de häftigaste lapparna i, vilka givetsvis skall samlas på hög...
 
Vi har haft besök av mormor och bästa Bitte under ett par dagar, då hann vi bland annat med älgsafari i Skullaryd, massor av vattenkrig och en heldag på ALV i 30 graders värme. Vilket gick kanonbra, de flesta vettiga människorna var nog på stranden istället.
 
Spännande med älgar och hjortar!!
 
Då vi firade en födelsedag fick det bli en snurrig Hallontårta :))
 gott!
 
Sol och bad :)
 
Både i sjön och hemma!
 
Nu har hela familjen semester, vi hoppas solen är här för att stanna för vädret är superhärligt just nu!
 
Sovgott!!
 

RSS 2.0