Mera 4 årskalas :)

 
 
I veckan har det varit sportlov här hos oss, men då vi kommer vara lediga en hel del  i mars har vi inte varit lediga denna veckan. Som tur är kom mormor på besök så barnen har varit lediga torsdag och fredag. Tyvärr har Mel dragit på sig någon elak bacill och har haft hög feber sedan i torsdagskväll :(
 
Idag var det dax för sista 4 årskalaset för Mel, han har fortfarande feber men varit ganska pigg över dagen. 
Dinosaurietårta var beställt, tyvärr blev den väldigt långt från bilden jag hade i mitt huvud.. Smakade iallafall helt okej. Ljusa bottnar med hallonmousse, passionsfruktsmousse och marsipan.
Vi bjöd även på semlekladdkaka, chokladcupcakes , kioskbollar och lite kex. Allt efter en smörgåstårte lunch.. Jag är fortfarande mätt :)
 
Firande liten feberkille med sin tårta :)
 
Många fina presenter blev det när både mormor, morfar, moster, morbröder och kusiner var på plats.
Lycka är att få en egen pruttpistol :)
 
Tack alla för en mysig kalasdag!
Nu sover han sött och vi hoppas på feberfri morgondag.
Kram

Minionkalas!

I veckan fyllde vår älskade Melvin 4 år och lördagen fick bli stor kalasdag! Minonkalas med miniontårta var beställt och mamman fick plocka fram tårtprylarna för första gången på länge, kul! Under fredagen ville killarna oxå baka, Melvin bestämde då att det även skulle serveras chokladcupcakes på kalaset.
 
Minontårta
Fylld med jordgubbsmousse och centerfluff, täckt med marsipan. 
Ska man vara petig så blev proportionerna lite fel, hade velat ha ett större öga och bredare mun, men den gick hem hos kalasdeltagarna :)
 
Tårta, kioskbollar och cupcakes :)
 
All in på temat :)
 
Det blev ett mysigt kalas med lek, fika, fina presenter, piratspel och skattjakt. En glad fyraåring vinkade av kompisarna, tog med brorsan ner och såg nya filmen ihop med lördagsgodiset.
 
Vi fortsatte sedan kalastemat med besök av Mels gudföräldrar och deras goa grabbar! Fler fina presenter, tacogratäng och tårtan räckte mer än väl till även detta kalas :)
 
 När jag fixat till mig inför kalaset ville även killarna göra sig fina...
De kom dock på ganska fort att klistermärken i ansiktet inte är jätteskönt :)
 
Nöjda och lite trötta somnade vi gott och laddar nu för söndagsrutin med Bamsegympa och handbollsträning :)
Melvin tackar för alla fina presenter och roliga lekar!
Kram och fin söndag på er!

RSS 2.0