Höstlov och Halloweenmys

A har sitt första höstlov, vi jobbade i början på veckan och då hade de massa mys på fritids. Disco med popcorn, korvmellis ute och bowling i bowlinghallen.
Torsdag och fredag har jag varit ledig. Torsdagen blev det en tur till höstmarknaden på Astrid Lindgrens värld. Mysig avslutning på Pippi-året! Det blev en heldag med både lunch och middag så småtrollen somnade för natten på vägen hem..
 
Fina killar och strålande sol!
 
Fredagen ägnades åt lite hemmabestyr som tvätt, Ica shopping och träning. Samtidigt som vi hjälptes åt att förbereda kvällens halloweenmys med bästa T och hennes grabbar.
 
A gör korv och spagettispindlar :)
 
Mina gastar <3
 
Ormar, spindlar och giftgrön bål :)
 
Mumiekorvar..
 
Chokladpudding med marängspöke.
 
Det blev en jättemysig kväll som avslutades med en liten spökpromenad/ljusspår som ledde fram till en godisskatt, som de snälla gastarna lämnat åt oss nera i björkdungen.
Kram och ha en skön lördag!! 
 
 

Fortsatt härlig höst!

Hösten fortsätter att bjuda på fina dagar med sol :)
Helgens projekt var att klippa vår "nätta lilla granhäck" Detta brukar oftast ta minst två helger. Men iår swischade det bara til.. M var ute och klippte hela lördagen och under söndagen krattades det både granris och löv och staplades mer ved.. 
 
 
Trodde i min enfald att det var löven som skulle åka i kärran..  Men där tog jag fel...
Kram

Tårta till Thelma :)

Inser att det lätt blir långt mellan inläggen.. Vardagen rusar på i 120 precis som vanligt. Mycket jobb de senaste veckorna, varvat med höstmys då vädret varit riktigt härligt denna höst med väldigt lite regn än så länge!!
 
Förra helgen bakade jag födelsedagstårta till en liten Thelma som fyllde två år. Då jag jobbade både fredagkväll och hela söndagen var det inte jättesmart att fixa tårta halva lördagsnatten men så blir det ibland :)
 
Ljusa bottnar, hallonsylt, hallonmousse, passionsfruktsmousse med hackad vit choklad. Spacklad med vitchokladsmörkräm, täckt med marsipan Och dekorerad med sockerpasta.
 
Tycker den blev ganska söt :)
 
Önskar er en härlig helg!
Kram!

RSS 2.0