Ny plan..

Min plan var att idag jobba undan det sista, städa fram skrivbordet och delta i förbandets traditionella jullunch. För att imorgon påbörja nästan tre veckors ledighet! Riktigt så blev det inte då A vaknade inatt med nästan 40 graders feber. M är på resande fot så var det bara att stanna hemma och mysa idag. Lilleman ville inte åka till förskolan när vi andra var hemma och eftersom jag inte vet vad för "sjuka" A har så blev vi hemma allihop. Tyvärr har A inte blivit direkt bättre utan har fortsatt hög feber, men han äter och dricker lite iallafall. 
 
M kommer hem och löser av mig imorgon eftermiddag så får det bli en tur till jobbet och fixa det sista för att sedan släppa jobbtänket helt och bara njuta med familj och vänner hela ledigheten! Kan lugnt säga att denna ledighet är välbehövlig :))
 
Bara hoppas att febern går ner imorgon och att hjärtat piggar på sig så att vi kan återgå till planen då vi har mysiga saker inplanerade både på fredag och lördag. Blir det inte så är det ju iallafall en vecka till jul så förhoppningsvis är vi pigga tills dess!!
 
Kram och sov gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0