Härlig långhelg med snöblandad sol :))

Alltså långhelger är ju bara bäst :) Känns som om vi hunnit med hur mycket som helst denna helg, dessutom har vi upplevt allt från sol, hällregn, snö till sol igen :))
 
Barnen och jag började ledigheten i torsdags med en mysig förmiddag och lunch i Kringelen hos bästa J&S.
 
Många djur finns det att mysa med i Kringelen :) 
 
Torsdagen fortsatte med diverse shoppingbestyr på stan och avslutades med en härlig Valborgskväll med fina vänner. Tog fram grillen för första gången iår och det skulle jag inte gjort för i och med det började regnet att falla.. Maten blev klar, dock med lite hjälp från spisen och alla blev mätta och glada :)
 
1:a maj bjöd på ihållande hällregn, mestadels på tvären.. Barnen och jag for till Östergötland och årets första familjesammankomst på landet :) Kan väl säga att det blev lite småtrångt inne med 7 vuxna och 4 barn :) Men vad gör väl det när man tycker om varandra :) M hade det inte lika mysigt då rengöringa av tak och vedklyvning stod på programmet.. Blött och kallt, men han fick ju se hockeyn i lugn och ro som bonus på kvällen :)
 
Vatten är roligt.. Tills man är genomblöt och kall :)
 
 
Lördagen bjöd på uppehåll men ganska gråmulen himmel, tills solen började titta fram på eftermiddagen. Efter lite fix och lunch på landet styrde vi bilen mot Höglandet igen. Väl hemma möttes vi av nästa väderomslag..
Här låg snön tjock på morgonen... 
 
Tur det smälte bort fort..
 
Svårt att tro på att allt var täckt av snö igår, då jag stapplat ved och rensat rabatter i kortärmat ute i solen idag :)
Vårt vackra blomträd blommar för fullt och årets bild på barnen under det rosa täcket är fixad.
 
Spexarkillarna är inne i en period där det nästan är stört omöjligt att få dem att ställa upp på bild utan diverse grimaser och poser :))
 
Fortsättning följer...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0