Mysdag med familjen!

Idag kände vi att det var hög tid att prioritera barnen en hel dag! Vi började dagen med bio. Väldigt spännande då det var första gången för Mel. Därav valde vi Flyg Alfons typ 40 minuter lång :) Det gick jättebra, barnen var helt inne i filmen och åt massa popcorn..
 
Sedan blev det lunch på Jensen's bufhaus. Har aldrig varit där med barnen men de hade en juste barnmeny och ett stort plus för pysselbok och kritor som vi fick direkt när vi satte oss. Höll dem sysselsatta ända tills maten kom!
 
Mätta och glada fortsatte vi till Leos lekland, vilket var premiär för oss alla fyra. Oj vad vi klättrat, åkt kana, studsat och skjutit bollar! Finns viss risk att mamman som haft en riktig dipp i träningen under december har träningsvärk imorgon :))
 
Klockan gick och kvällen avslutades med pannkakor Och lite mer film på Ikea. Toppen tyckte mamman som hann med att köpa hem lite prylar som saknades eller behövde bytas ut härhemma! Bland annat kastruller och skärbrädor!
Mel fortsatte sova efter hemresan och sussar nu skönt i sin säng, A sov sig pigg i bilen och avrundar kvällen i soffan framför hockeyn tillsammans med sin far. Själv har jag ätit en stor bit av nyårsefterrätten och ska nog faktiskt ta igen lite sömn :)
Det är så otroligt skönt att vara ledig och det känns så bra att det finns ytterligare några dagar att göra vad vi vill på :)
 
Sovgott alla fina!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0