Skogslek och minicupisar!

Igår gick Sverige till val och många av oss mår lite illa idag :(
En stark Alliansregering som tagit Sverige igenom den ekonomiska krisen på ett bra sätt har bytts mot en rödgrönröra med en helt orutinerad ledare. Svergies kommande Statsminister har aldrig haft en ministerpost eller varit statsråd. 
Om inte detta var nog så har dessutom ca en miljon svenskar röstat på ett invandrarfientligt parti. Här i min lilla stad har de fått 20%.. Ja, det finns anledningar att oroa sig för framtiden. Säger absolut inte att allt var guld och gröna skogar innan, men det fanns en grund att jobba ifrån och en regering som tog ansvar för landets ekonomi. 
 
I vilket fall som helst så har jag varit hemma med mina småtroll idag. Då förskolan hade studiedag så var det dessutom flera vänner som var lediga. Eftermiddagen tillbringades i Lövhult tillsammans med fem andra mammor och våra tolv barn :))
Helt underbart väder, lek i skog och lekpark, fika och massor av mys! Sånt gillas mycket!
 
Har haft ett recept liggande ett tag och tyckte det var tid att prova det. Gjorde en omgång minicupcakes och tog med. Ett recept som kommer sparas och användas fler gånger! Enkelt var det oxå!
 
Ni hittar det här:
http://madame-edith.blogspot.se/2014/09/bananmuffins-med-daim-och-kolagradde.html?m=1
 
 
På kvällskvisten har vi även firat pappan i huset som har födelsedag idag :)
 
Kram och sov gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0