Mysdagar med småtrollen :)

Det är skönt att äntligen få vara ledig, ta dagen som den kommer och njuta av mina fina barn! Ena stunden känns det verkligen precis så!! Sedan tar det fem minuter, regnet öser ner och de små änglarna gör allt för att reta gallfeber på både varandra och sin mor.. Tur jag älskar dem mest av allt!!
 
 Det som fungerar allra bäst för oss är att hitta på mysiga saker tillsammans, så vi trotsar vädret och ger oss ut på äventyr! I måndags blev det en sväng till Astrid Lindgrens värld. Vi har årskort så därför gjorde inte vädret så mycket, kan ju helt enkelt åka hem om det blir för blött och kallt. Regnet i sig gjorde inte så mycket men detta på och av med regnställen är ju lätt frustrerande :) Vi hann med massa lek, pannkaksbuffe och glass. 
 
Kasta sten i vatten är som alltid en riktig favorit :)
 
Lite sol mellan varven och då vill man ju såklart äta glass!
 
Igår var vi på landet hos bästa J&S! För mina barn som lever utan husdjur är det rena himmelriket att få komma ut till hästar, katter och kaniner. Speciellt Mel vill absolut inte missa minsta tillfälle att klappa och bära.. Djuren tröttnar långt före honom :)
Även denna dag blandades sköna solstunder med åskskurar.. Vid en stunds innelek blev lilleman själv på övervåningen och hittade en tuschpenna, ghaaa mardröm. Får ont i magen bara jag tänker på det men det verkar som det mesta av det tilltaget gick bort, pjuhh!
 
Ridtur på söta Zettan.
 
Lilltrollet kan oxå!
 
Kaningos med spår av brun tuschpenna i ansiktet..
 
Tack finaste för en härlig dag!
 
Onsdag idag, vaknar till regnets strilande och tvättmaskinens surrande. Trollen sover fortfarande.. Dagen idag bjuder på mer djur och fler fina vänner. Då vi tänkte ta en tur till Skullaryds älgsafari och kolla in älgar och hjortar! 
Blir säkert ännu en härlig dag, även om det är verkar vara mer nytta att packa regnkläder än badkläder..
 
Sommarkramar från oss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0