Dax för hemfärd..

Veckan har fortsatt med sol och värme, massor av bad, lite lite fiske och mycket god mat :)
 
Vi tänkte att det var hög tid att börja vandra lite med barnen och sova i tält.. Finns ju ett litet problem dock, lilltrollet behagar allt som oftast inte att gå längre än 10 meter..
Skam den som ger sig, vi packade in tält och fiskespö i bilen och åkte en sväng utmed Laisan. Stannade i Handelsbon i Adolfström och åt Våfflor och Bubbies till lunch samt fyllde på förråden lite :)
Kan varmt rekommendera ett stopp hos Marianne om ni har vägarna förbi Adolfström :)) (Vägen tar dock slut här så ni får vända tillbaka eller fortsätta till fots:)
 
Hittade en fin tältplats precis vid vattnet ( inte allt för långt från bilen :) Ägnade eftermiddagen åt att fiska lite och bada mycket sen blev det såklart korvgrillning för att hålla humöret uppe på alla grabbarna Nilsson när mygg och knot började göra närmanden.
 
Vi sov gott på natten men oj vad varmt det blev när solen kom upp..
 
Igår for vi till Laisvik och familjen Viklund. Där bjöds på älgstek med underbar sås, A fick styra traktorn och vi hann med ett dopp i Hornavan, Svergies djupaste sjö! Stort tack för en härlig eftermiddag/kväll!
 
 
Dagen idag började som övriga veckan med sol och bad, jag hann även med att baka en kaka :)
På eftermiddagen kom det i fjällvärlden så vanliga väderomslaget och helt plötsligt gick åskan och regnet vräkte ner, så har det fortsatt. Strömmen kommer och går men farmor lyckades laga till älgfile mellan avbrotten. Nu är det tid att packa väskan och dra oss söderut igen. Hoppas solen möter oss på vägen :)
 
Avslutar kvällen med att titta på firandet av vår fina Kronprinsessa!
Grattis!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0