Lite regn..

Idag på eftermiddagen har det regnat lite.. Nästan en vecka sedan det regnade på dagtid senast. De sista dagarna har varit hur fina som helst, igår åkte barnen och jag iväg och tog ett snabbdopp innan middagen! Ändå behövs bara ett eftermiddags regn så är Facebook fyllt med kommentarer om den trista svenska sommaren.. Kan inte låta bli att tycka att det är lite fascinerande att vädret aldrig duger, för kallt, för varmt, för blött, för torrt.. Ja ja lite regn har ingen dött av och solen kommer säkert tillbaka snart! Förhoppningsvis till på fredag :)

 

 


I måndags tog vi ännu en sväng till ALV och nu är årskorten intjänade:) de öppnade nya Katthult i söndags så huvudsyftet var att hälsa på hos Emil denna gång. Klart mer folk nu än i maj men fortfarande helt okej att åka själv med barnen. Riktigt mysigt hade vi! Så skönt att släppa alla måsten hemma och bara kunna ägna sig åt barnen en hel dag! Hemma ser jag hela tiden allt som behöver göras och då tycker jag det är det svårt att sätta sig på golvet och leka..

 

 
 
 



Igår var A på förskolan och sen fick hans bästa kompis och hans storasyster följa med hem. Mamma och lillebror dök upp efter någon timme och vi fick en trevlig pratstund och rabarberpaj fika :))

Strax innan middagen slängde vi oss i bilen och åkte ut till Rävsnäs för ett dopp. Barnen tyckte det var kallt och det var det oxå ;) Men väldigt skönt efteråt!

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0