Myshelg med fina vänner!

Söndag och slut på julledigheten, imorgon är det vardag med jobb för M och på tisdag är det förskola för A.
Vi har haft en välbehövlig och härlig julledighet, skönt att fått ut sjukorna ur huset! Har inte mått så här bra sedan i början på oktober! Hoppas det håller i sig trots förskolestart!!

Imorgon är det återigen tid att fokusera på kost och träning. Vill inget hellre än att komma igång och få må bra! Samtidigt har jag fått ett nytt spännande bakprojekt som kommer kräva en del provbakning men får helt enkelt hitta andra som hjälper till med provsmakningen!!

Under helgen har vi haft härliga gäster så igår blev det finmiddag :)) tyvärr glömde jag helt att fota både för och varmrätt men gott var det!

Råraka med löjrom, rödlök, crème fraîche och citron.

Risotto med getost och sparris, helstekt fläskfile med tomater och örtolja.

Vi avslutade med födelsedagstårta då vår gäst just fyllt år.

Moussetårta med kladdkakebotten, jordgubbsmousse och vitchoklad/limemousse.
Tyvärr vart jordgubbsmoussen för lös så den orkade inte hålla upp den andra moussen, hade jag bara bytt plats på dem hade det gått att klä tårtan med chokladgallret som det var tänkt. Nu fick chokladen ligga lite fint bredvid istället. Synd då det blir klart mer effektfullt med chokladen på tårtan!

Smakmässigt var den klart godkänd och med lite mer gelatin blir den perfekt nästa gång!

Mysigt att avsluta ledigheten med fina gäster och mys! Idag blir det lek och bus, pannkakor och Tour de ski upplösning!!

Ha en fin söndag!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0