Oj oj ibland rusar tiden iväg :)

Här har det varit minst sagt fullt upp senaste veckan! Först hade vi goda vänner från norr här i mitten på förra veckan. Blev ännu ett härligt besök på Astrid Lindgrens Värld!

I fredags kom mamma och pappa. Pappa fyllde 65 igår så det firade vi lite i förskott med en riktigt god middag. Gazpacho på vattenmelon till förrätt. Grillad entrecote med potatisbakelse, rödlökssmör och kantarellstuvning. Avslutade med Hallontårta. Glömde ju såklart ta bilder på maten men tårtan fastnade :)

 

 



Vaniljbottnar, hallonmousse, Lemoncurd, vaniljbavoraise, grädde och färska hallon! Riktigt gott och väldigt uppskattad av pappa som älskar hallon.

 

 



Lördagens bröllop och bröllopsbak får bli ett eget inlägg :)

I söndags packade vi in killarna i bilen och drog till Halmstad. Lite lekparkslek och sen otroligt god Fiskgryta hos Frigge och Kee.

 

 



Tyvärr lyckades Mel bli lite lätt övertrött så vår mysiga hotellnatt blev ganska livad :)

 

 



Trots lite sömn hade vi en härlig och solig dag hos familjen Lyckekil på måndagen. Picknickgrill, bad och mys hela dagen lång.

 

 
 


Vi har haft en härlig semester med underbart väder och massor av roligt! Träffat många härliga vänner och även våra familjer. Nu är den tyvärr slut. M har jobbat idag, jag och barnen ska försöka införa lite vardagsrutiner i vårt liv :) Struntade i alla måsten idag, tog en tur till Sara o Algot och fick golunch istället :))

Snart måste vi dock ta tag i tvätt och städ! Lite roligt blir det iallafall då vi har en helt ny tvättmaskin att studera instruktionsboken till, ha ha!!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0