Kycklingtortilla
Igår hade jag total idetorka när det var dax för middagsmat.. Då gjorde jag som jag oftast gör, tittar vad jag har hemma och söker lite i appen Kokaihop.se! Resultatet blev lättlagade wraps!
Kycklingtortilla: 4p
8 st tortillabröd
2 st kycklingfiléer
2 dl crème fraîche
100 g konserverad champinjoner, skivade (jag tog färska som jag stekte på lite)
0,5 påse tacokrydda
1 klyfta vitlök
1 knivsudd samtal oelek ( hoppade jag över)
1 msk basilika
2 dl riven ost
1. Ugn 200 grader
2. Stek kycklingfiléerna och skär dem i mindre bitar ( jag stekte även svampen i lite smör)
3. Rör ihop crème fraîche med kryddor, vitlök, kyckling och champinjoner. ( jag smakade av med lite salt och peppar)
4. Fördela röran på bröden och rulla ihop dem.
5. Lägg i ugnsfast form och strö över osten
6. Grädda mitt i ugnen ca 15 minuter, tills osten fått fin färg.
Servera med en god sallad!!