Gräslökspannacotta

2 Gelatinblad
2 1/2 dl mellangrädde
1 1/2 dl matyoghurt
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 dl hackad gräslök
50 g löjrom/ stenbitsrom
 
- lägg gelatinet i blöt i ca 5 min.
- koka upp grädden, ta av från värmen.
- lyft upp gelatinet och rör ut det i grädden.
- blanda i yoghurt, salt, peppar och gräslök.
- häll upp i portionsglas/ formar, låt stelna i kyl i minst 4 timmar alt över natten.
 
Lägg på rom och ev annan dekorering. Räkor är gott till!
 
Pannacottan blir ganska mastig så detta recept räcker nog till 4p om man skall äta en trerättersmiddag. Igår var vi sex stycken plus att middagen blir lite lång då man förflyttar sig mellan rätterna så jag gjorde dubbel sats och det blev lagom mycket!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Åh vad gott det såg ut. Nästan så man blir lite sugen såhär på morgonkvisten:)

2012-10-29 @ 06:19:32
URL: http://lofvenberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0