Vattkoppor in the house??

Ja men visst, sjukstugan fortsätter...
Dagen började med en helsanering av lilltroll som lyckades kräkas upp en hel flaska välling över sig själv, därefter ville han inte äta gröt och på eftermiddagen sov han över tre timmar vilket inte är likt honom! Både han och jag har ju snorat och hostat en längre tid nu men peppar peppar ta i trä så tyckte jag att just det minskat på honom under kvällen. Däremot så biter han i allt han kommer över så det kanske är de hedliga gamla (el rättare sagt nya) tänderna som spökar.. Kan ju alltid hoppas!
 
A som var tämligen överenergisk igår var så glad när jag lämnade honom på förskolan! Har ägnat hela dagen åt att leka med bästa kompisen och bilar, både inne och ute. Personalen var helt förundrade över att de kunde sitta i ca 1,5 timme vid ett bord med samma bilar och bara leka. ( händer inte så ofta här hemma :)
 
Väl hemma igen har han fortsatt varit pigg och glad, lekt med tågbanan, ätit bra och inte somnat framför Bolibompa! Sen bytte vi till pyjamas.. Han har ex antal röda prickar på bålen, under armarna och bakom örat... Verkar inte noterat dem själv ännu men när han skulle sova kändes det som om han började klia lite. 
Jag har aldrig sett en vattkoppa ( kommer ej ihåg mina egna) men skylten att det finns på avdelningen sitter ju uppe på förskolan och jag vet inte vad det annars skulle vara. Läste lite på vårdguiden och det lär nog vara rätt tydligt imorgonbitti om det är vattkopporna som slagit till.
 
Spontant gör det inte så mycket om vi klarar av det nu. Skönt att slippa en långvab när jag väl börjar jobba och även om båda får det så är det ju avklarat innan jul. Samtidigt vill jag ju inte att de ska ha det ont och jobbigt!
 
Det tristaste för A är att han inte får gå till förskolan och förmodligen inte kommer få träffa några kompisar ( om det inte är fler som vill ha det avklarat). Fortsätter han att vara pigg så lär jag ha att göra härhemma. Får hoppas på lite finväder så vi kan vara ute mycket.  Pappan i huset har dessutom ett par intensiva veckor så honom har vi nog inte så mycket hjälp av. 
 
Ja ja det ger sig! Hoppas jag själv kan bli av med förkylningen from hell, så jag har lite mer ork! 
 
Dagens bästa är att jag i två dagar nu lyckats hålla mig till matmålet:) Inget utanför ram har ätits vilket känns riktigt bra!
 
Sovdags, behöver nog ladda lite inför vad som komma skall..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0